Prisen på refinansieringen

Refinansiering

Det snakkes veldig mye om refinansiering. En av grunnene til at refinansiering alltid er oppe er fordi det er noe de fleste av oss alltid kan ha god nytte av. Om det skal være en eller to refinansieringer kan man aldri få for mange av dem fordi en refinansiering gjør akkurat det samme hver eneste gang. Hele poenget med å finansiere noe man eier eller en gjeld man har på nytt er for å få en lavere rente enn det man hadde tidligere. Ta opp ny gjeld og betal ned gammel gjeld. Det skader ikke å bruke penger på å betale tilbake mindre penger i renter og avdrag.

Hva som er det beste for deg kommer veldig an på din økonomi, men generelt sett kan man godt si at det ikke koster så veldig mye eller på andre måter er så veldig vanskelig å forstå at ingen vil betale mer for noe som man har enn det man absolutt trenger. Det er akkurat her refinansiering kommer inn. Har du et lån til 500.000 kroner og betaler 20% på dette så vet vi at det koster deg 100.000 kroner i året. Om du får ned prosenten til 15% hos noen andre så er det bare å ta tilbudet. Året etter kan det hende at du får et nytt tilbud fra en tredjepart som ønsker å tilby deg hele 10% i rente. Da er det bare å refinansiere på nytt igjen. På denne måten kan man aldri gjør det for ofte, så lenge renten går ned.

Pris

Pris er det absolutt viktigste med lån. Derfor kommer alltid det samme spørsmålet opp som er hvordan kan du finne en billig refinansiering av lån slik at du kan ta nytte av denne mekanismen som gjør at du slipper å betale noe mer enn det du trenger å betale.  Det beste som finnes er altså når du som låntaker finner et lån som er så billig at det lønner seg å ha det. Noen renter er veldig lave. Du må derfor kaste deg over hvert tilbud på en slik måte at du kan finne ut av hva som trengs.

Annen omtale

Lån og refinansiering får ofte dårlig omtale. Det er ganske uberettiget da det ikke koster noe som helst å refinansiere. Er du en person som vil ha ned kostnaden på sitt lån må du starte med å ta kontakt med en bank som tillater deg å gjøre dette. Det er ikke noe problem å finne banker som tar denne jobben fordi den er ganske rett frem. Så lenge du ikke har en veldig rar økonomi, jobb, statsborgerskap eller annet så pleier de fleste å få et ganske raskt svar etter noen minutter til noen dager. Om du skal søke på et lån som kan ta hånd om deg og din økonomi kan du forvente svar samme dag eller til nød noen dager senere. Det er faktum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *